tisdag 27 mars 2012

I'm in mitten heaven...






Det är 12 grader varmt. Det är en väldigt varm vår i år. Jag tror inte att det är vantdags än på ett tag. Förhoppningsvis inte förrän om sisådär ett halvår. Men ändå, när jag såg dessa Spring Spirit från Riihivilla, då slängde jag mig på Add to cart! Så himla sjukt snygga, jag har nog aldrig sett så vackra vantar tidigare! Nu är ett paket på väg hem till mig (igen).

Nu känner jag mig som en mätt och belåten katt, och ska sätta mig med en stickning i soffan ikväll medan jag spinner när jag tänker på mina blivande vantar. Det är nästan så jag dreglar.

Och Mitten heaven - det är verkligen Riihivilla, där fanns det väldigt många andra otroligt vackra mönster, men just nu känner jag mig grön och gul, och då fick det bli dessa!

2 kommentarer:

  1. Helt makalöst vackra! De har du förtjänat.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst är de otroliga! Jag längtar tills garnerna kommer, för det känns som att färgerna kommer att överraska när man ser dem på riktigt. Tydligen säljs garner och kit på någon marknad i Helsingfors. Det är nästan så att jag skulle vilja ta en färja över bara för den sakens skull :)

      Radera